Mørbradgryde med perlespelt og mangosalat

Mørbradgryde med perlespelt og mangosalat

30 min Hovedret
Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem og i Karolines Køkken. Nyd en lækker mørbradgryde med champignon og servér med moderne tilbehør i form af perlespelt og mangosalat.
Mere inspiration

Klassisk simreret med masser af god smag.

Boeuf bourguignon
60+ min
Boeuf bourguignon
(40)
Velbekomme!
Tips

Mørbradgryden kan også blot serveres med ris - i stedet for perlespelt og mangosalat. Du kan bruge madlavningsfløde 8% eller 18% i stedet for piskefløde i mørbradgryden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2806 kJ / 2806 kcal

Næringsindhold pr. 100g

395 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 23,6 % 5,5 g
Kulhydrat: 46,6 % 10,8 g
Fedt: 29,8 % 3,2 g

Ingredienser