Mørbradgryde med perlespelt og mangosalat

30 min Hovedret

Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem og i Karolines Køkken. Nyd en lækker mørbradgryde med champignon og servér med moderne tilbehør i form af perlespelt og mangosalat.

Mørbradgryde med perlespelt og mangosalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12138 kJ / 2901 kcal

Næringsindhold pr. 100g

389 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 22,9 % 5,2 g
Kulhydrat: 48,1 % 11 g
Fedt: 29 % 3 g
Tips

Mørbradgryden kan også blot serveres med ris - i stedet for perlespelt og mangosalat. Du kan bruge madlavningsfløde 8% eller 18% i stedet for piskefløde i mørbradgryden.

Ingredienser