Vi lader saucen koge 5 min. efter melet er kommet i. Det betyder at melet er ordentligt forklistret og at melsmagen forsvinder, så saucen får den rette konsistens uden at smage af mel.
4901 kJ / 1171 kcal
785 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 18,5 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 12,6 % | 5,8 g |
Fedt: | 68,9 % | 14,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
2 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør
|
|
150 g
Revet gul ost, fx revet cheddar- og maasdammerost
|
|
¾ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
¾ tsk
Groft salt
|