Mozzarella sticks

Mozzarella sticks

30 min Mellemmåltid
Cheesesticks eller mozzarella sticks er fastfood eller street food, når det er rigtig fedt eller fedtet... I denne opskrift bliver mozarella sticks serveret i en ny udgave med mere smag. Osten er blandet med løg, persille, hvidløg og citron, inden den bliver rullet i filodej. Det giver en dejlig frisk smag, som klæder de sprøde mozarella sticks virkelig godt. Server evt. chimichurri til - se link nederst i opskriften.
Mere inspiration

Her har du opskriften på chimichurri - smager fantastisk til mozarella sticks.

Chimichurri
15 min
Chimichurri
(1)
Velbekomme!
Tip

Sådan folder du dine mozzarella sticks: Pak filodejen ud og klip den evt. til så du har 12 stykker af ca. 10x10 cm. Læg dem under et fugtigt viskestykke. Tag ét ark ud ad gangen og placer den med den ene spids vendt mod dig selv. Kom ca. 3 spsk fyld på dejen og fold spidsen mod dig selv ind over fyldet. Stram dejen til om fyldet og rul et par gange. Fold siderne ind og rul igen. Pensl med siderne med æg så det fungerer som "lim". Rul mozzarella sticken færdig og fortsæt med resten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11480 kJ / 2744 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1184 kJ / 283 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 15,1 % 10,5 g
Kulhydrat: 40,9 % 28,5 g
Fedt: 44 % 14,1 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise