Mysli med linser
•
&format=webp)
Sprød mysli med sorte linser - smager lækkert som topping på din skyr, yoghurt eller grød. Opskriften er simpel, nem og smager virkelig godt. Du kan sagtens variere linsemyslien med forskellige tørrede linser, både grønne og sorte linser kan bruges, men vær opmærksom på at kogetiden kan kan være forskellig.
Ingredienser
300 g
Tørrede belugalinser eller anicia linser
|
|
---|---|
200 g
Finvalsede havregryn
|
|
100 g
Bygflager
|
|
75 g
Grofthakkede mandler
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
75 g
Græskarkerner
|
|
150 g
Honning
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bland evt. din linsemysli med tørret frugt og frysetørrede bær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15752 kJ / 3765 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1583 kJ / 378 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 11,2 g |
Protein: | 17,5 % | 16,3 g |
Fedt: | 34,5 % | 14,7 g |
Kulhydrat: | 48 % | 44,8 g |
