Nøddekurve med creme
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med sød cremefraichecreme eller jordbærflødeskum.
Ingredienser
Marinerede jordbær
150 g
Friske jordbær i kvarte
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Sukker
|
Nøddekurve
1½ dl
Fintmalende hasselnøddekerner (ca. 75 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Piskefløde
|
|
½ spsk
Hvedemel
|
Creme
1¼ dl
Creme fraiche 38%
|
---|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Sådan gør du
Marinerede jordbær
Nøddekurve
Creme
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge en jordbærfløde i stedet for cremen. Bland ¾ dl syltetøj med 1¾ piskefløde og pisk det til et let skum.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1382 kJ / 330 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 3,2 g |
Fedt: | 27 g |
Kulhydrat: | 19,3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
