Nøddesnacks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl blandede nødder, fx hasselnøddekerner, pistacie- og pekannødder
  • 1 dl havregryn
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • 125 g sigtet speltmel (ca. 2 dl)
  • 1 æg
  • 1 dl rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak nødderne groft. Bland de hakkede nødder, havregryn, halvdelen af saltet og de øvrige ingredienser i en skål. Beklæd en plade med bagepapir og form dejen til en rund kage på ca. 25 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen - drys den varme kage med resten af saltet. Lad den køle af på en rist og bræk den i mindre stykker. Server fx de afkølede nøddesnacks til drinks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: