Nøddesnacks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl blandede nødder, fx hasselnøddekerner, pistacie- og pekannødder
  • 1 dl havregryn
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • 125 g sigtet speltmel (ca. 2 dl)
  • 1 æg
  • 1 dl rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak nødderne groft. Bland de hakkede nødder, havregryn, halvdelen af saltet og de øvrige ingredienser i en skål. Beklæd en plade med bagepapir og form dejen til en rund kage på ca. 25 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen - drys den varme kage med resten af saltet. Lad den køle af på en rist og bræk den i mindre stykker. Server fx de afkølede nøddesnacks til drinks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: