Nudler med grøntsager og marineret mørbrad

Nudler med grøntsager og marineret mørbrad

30 min
Her får du nudler med grøntsager i en hurtig og virkelig velsmagende kombination med marineret mørbrad. Nudler med grøntsager er altid et hit, og retten kan forberedes i god tid og gøres klar i en fart - også når I er mange. Her har vi valgt for dig, men du kan altid variere med andre grøntsager.
https://www.arla.dk/opskrifter/nudler-med-grontsager-og-marineret-morbrad/

Sådan gør du

Dressing
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og stil den tildækket i køleskabet til servering.
Marineret mørbrad
  • Rør hoisinsauce, honning, chili og soja sammen til en marinade.
  • Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun mørbraden på alle sider ved jævn til kraftig varme i ca. 5 min. Drys med salt og peber og tilsæt vand.
  • Lad mørbraden braisere ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
  • Tag panden af varmen. Skær mørbraden i strimler og læg dem tilbage i panden. Hæld marinaden over og læg låg på.
  • Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt og kog dem efter anvisningen på emballagen. Tilsæt gulerødder, sukkerærter og forårsløg og lad grøntsagerne koge med det sidste minut.
  • Lad nudler og grøntsager dryppe af i en sigte.
  • Kom dem i et fad og hæld de marinerede mørbradstrimler over. Drys med sesamfrø og koriander - og server.
Energiindhold for hele retten:

9129 kJ / 2182 kcal

Næringsindhold pr. 100g

502 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26,1 % 7,7 g
Kulhydrat: 47,9 % 14,1 g
Fedt: 26 % 3,5 g
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

Dressing
2 dl Fraiche
2 spsk Sød chilisauce
1 tsk Fintrevet frisk ingefær
½ Finthakket fed hvidløg
Marineret mørbrad
1½ dl Hoisinsauce
2 spsk Flydende honning
1 spsk Finthakket rød chilipeber
2 tsk Kinesisk sojasauce
25 g Smør
1 Afpudset svinemørbrad (ca. 450 g)
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
½ dl Vand
200 g Tørrede ægnudler
250 g Gulerødder i meget tynde strimler
125 g Sukkerærter i strimler
2 bundter Forårsløg i ringe (ca. 200 g)
3 spsk Ristede sesamfrø
2 dl Grofthakket frisk koriander