Nye grøntsager med stegt fisk - Opskrifter - Arla

Nye grøntsager med stegt fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.

Ingredienser

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 700 g skrubbede små kartofler
  • 6 gulerødder i grove bidder - gerne med top
  • 200 g flækkede slikærter
  • 1 dl hakkede friske krydderurter, fx dild eller persille
  • 75 g Arla Kærgården® Italienske urter
  • 400 g filet af havørreder eller laks uden skind og ben
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i 10-15 min. Tilsæt gulerødder og kog i yderligere ca. 4 min. Skru op til kraftig varme, tag låget af gryden og lad ærterne koge med i ca. 1 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med krydderurter og 50 g af fedtstoffet. Kom grøntsagerne i en skål.

Del imens ørredfileten i 4 stykker. Læg fiskestykkerne i en varm pande og steg dem ca. 1 min. på hver side. Lad fisken hvile i panden i ca. 2 min. Drys med salt og peber og fordel resten af fedtstoffet på fisken. Server sammen med grøntsager og brød.

Lakse test

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: