Nye grøntsager med stegt fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 700 g skrubbede små kartofler
  • 6 gulerødder i grove bidder - gerne med top
  • 200 g flækkede slikærter
  • 1 dl hakkede friske krydderurter, fx dild eller persille
  • 75 g Arla Kærgården® Italienske urter
  • 400 g filet af havørreder eller laks uden skind og ben
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i 10-15 min. Tilsæt gulerødder og kog i yderligere ca. 4 min. Skru op til kraftig varme, tag låget af gryden og lad ærterne koge med i ca. 1 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med krydderurter og 50 g af fedtstoffet. Kom grøntsagerne i en skål.

Del imens ørredfileten i 4 stykker. Læg fiskestykkerne i en varm pande og steg dem ca. 1 min. på hver side. Lad fisken hvile i panden i ca. 2 min. Drys med salt og peber og fordel resten af fedtstoffet på fisken. Server sammen med grøntsager og brød.

Lakse test

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag