9126 kJ / 2181 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 22,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 8,5 g |
Fedt: | 29,1 % | 2,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
700 g
Skrubbede små kartofler
|
|
6
Gulerødder i grove bidder - gerne med top
|
|
200 g
Flækkede slikærter
|
|
1 dl
Hakkede friske krydderurter, fx dild eller persille
|
|
75 g
Hvidløgssmør
|
400 g
Filet af havørreder eller laks uden skind og ben
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Groft brød
|
---|