
&w=1680&h=750&scale=both&ak=6826258c&hm=10ce2733)
Røget laks med cremet agurk og ærteskud
30 min
Lækker opskrift på cremet agurk til røget laks og pyntet med de flotte ærteskud - lækker frokost.
Ingredienser
Antal portioner
Cremet agurk
- ½ agurk
- ¼ tsk groft salt
-
100 g Buko® flødeost naturel 25%
- 2 spsk fintklippet purløg
- friskkværnet peber
- 3 skiver ristet grovbrød
- 75 g røget laks i tynde skiver
- ½ æble i små tern
Pynt
- ærteskud
- friskkværnet peber
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Cremet agurk
Skær agurken i meget tynde skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 15 min. Tør agurkeskiverne godt i fx et viskestykke. Vend agurkeskiverne med flødeost, purløg og peber. Smag til.
Del de ristede stykker brød i halve. Fordel de cremede agurker på brødet sammen med laks og æble. Pynt med ærteskud og et lille drys friskkværnet peber.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 3010 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,4 g
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 35 %