Røget laks med cremet agurk og ærteskud

Røget laks med cremet agurk og ærteskud

30 min
Lækker opskrift på cremet agurk til røget laks og pyntet med de flotte ærteskud - lækker frokost.

Sådan gør du

Cremet agurk
  • Skær agurken i meget tynde skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 15 min. Tør agurkeskiverne godt i fx et viskestykke. Vend agurkeskiverne med flødeost, purløg og peber. Smag til.
  • Del de ristede stykker brød i halve. Fordel de cremede agurker på brødet sammen med laks og æble. Pynt med ærteskud og et lille drys friskkværnet peber.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3376 kJ / 807 kcal

Næringsindhold pr. 100g

619 kJ / 148 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 17,2 % 6,3 g
Kulhydrat: 41,5 % 15,1 g
Fedt: 41,3 % 6,9 g

Ingredienser

Cremet agurk
Agurk
½
Groft salt
¼ tsk
100 g
Fintklippet purløg
2 spsk
Friskkværnet peber
Ristet grovbrød
3 skiver
Røget laks i tynde skiver
75 g
Æble i små tern
½
Pynt
Ærteskud
Friskkværnet peber