Røget laks med cremet agurk og ærteskud

Røget laks med cremet agurk og ærteskud

30 min
Lækker opskrift på cremet agurk til røget laks og pyntet med de flotte ærteskud - lækker frokost.

Sådan gør du

Cremet agurk
  • Skær agurken i meget tynde skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 15 min. Tør agurkeskiverne godt i fx et viskestykke. Vend agurkeskiverne med flødeost, purløg og peber. Smag til.
  • Del de ristede stykker brød i halve. Fordel de cremede agurker på brødet sammen med laks og æble. Pynt med ærteskud og et lille drys friskkværnet peber.
Energiindhold for hele retten:

3396 kJ / 812 kcal

Næringsindhold pr. 100g

623 kJ / 149 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 16,9 % 6,2 g
Kulhydrat: 42,4 % 15,5 g
Fedt: 40,7 % 6,9 g

Ingredienser

Cremet agurk
½ Agurk
¼ tsk Groft salt
100 g Flødeost
2 spsk Fintklippet purløg
Friskkværnet peber
3 skiver Ristet grovbrød
75 g Røget laks i tynde skiver
½ Æble i små tern
Pynt
Ærteskud
Friskkværnet peber