Langtidsstegt oksemørbrad
                                
                                    3 timer 15 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Langtidsstegt oksemørbrad og svampesalat med jordskokker, stegte løg og friske æbler. Du får en helt fantastisk og perfekt stegt oksemørbrad, når den langtidssteges. Denne opskrift på helstegt oksemørbrad er oplagt til et selskab på ca. 10 personer og er en god gæsteopskrift, da oksemørbraden og svampesalaten passer sig selv i ovnen i 2½ time - det giver dig tid til at nå andre ting, inden gæsterne kommer.
Ingredienser
Oksemørbrad
| 
                                            
                                                    1
                                                Oksemørbrad (ca. 2 kg)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Groftkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Rapsolie
                                            
                                     | 
Svampesalat
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Forskellige svampe i mindre stykker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Æbleeddike
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Jordskokker i mundrette stykker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4
                                                Små finthakkede fed hvidløg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    5
                                                Rødløg i halve (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Timianblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    3
                                                Røde æbler i små tern
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                Flagesalt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Oksemørbrad
Svampesalat
Tilberedning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 9 g | 
| Fedt: | 4,1 g | 
| Kulhydrat: | 5,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    