Ca. 17 min. ved 250° - traditionel ovn.
10227 kJ / 2444 kcal
263 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 32,5 % | 5 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 5,4 g |
Fedt: | 32,4 % | 2,3 g |
Skrubbede små, faste kartofler med skræl
|
½ kg |
---|---|
Sød kartoffel i grove stykker (ca. 200 g)
|
1 |
Store gulerødder i grove stykker (ca. 225 g)
|
3 |
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
25 g |
Honning
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 spsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rødløg i halve (ca. 450 g)
|
6 |
Snøret oksefilet eller okseinderlår
|
800 g |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
15 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Groftrevet rødbede (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Græsk yoghurt
|
2½ dl |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Olivenolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Hakket bredbladet persille
|
---|
Æbleeddike
|
1 dl |
---|