Oksefrikadeller
1 time
&format=webp)
Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen, fx i en frikadellesandwich, i pitabrød eller til at tage med i madpakken.
Prøv en version med flere
grøntsager

Ingredienser
1 portion
300 g Hakket oksekød | |
---|---|
½ tsk Groft salt | |
½ tsk Tørret oregano | |
Friskkværnet peber | |
1 lille knust fed hvidløg | |
2 Æg evt. pasteuriserede | |
2 spsk Mælk | |
5 spsk Hvedemel | |
100 g Salatost i tern | |
15 g Smør - til stegning |
Pynt
Evt. hakket bredbladet persille |
---|
Sådan gør du
Oksefrikadeller
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5120 kJ / 1224 kcal
Næringsindhold pr. 100g
857 kJ / 205 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 31,2 % | 15,7 g |
Kulhydrat: | 11,6 % | 5,8 g |
Fedt: | 57,2 % | 13,3 g |