Du kan tilsætte en smule vand, hvis du synes saucen er for tyk. Eller du kan jævne den med lidt saucejævner, hvisdu synes den er for tynd - det er en smagssag. Tilsæt evt. 1 tsk sukker eller honning, hvis du synes saucen er for skarp.
9456 kJ / 2260 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 26,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 9 g |
Fedt: | 27,3 % | 2,4 g |
Du kan lave din egen rødvinssauce.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
20 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Rensede champignoner i hele og halve
|
|
300 g
Wokstrimler af okseklump eller -inderfilet
|
|
6
Flækkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
2 spsk
Finthakkede stilke af bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Rødvinssauce
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
6
Flækkede, skrællede gulerødder (ca. 450 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
kartoffelmos af 1 kg
Skrællede kartofler
|
---|