Omelet med hytteost og forårsløg
45 min
•

Luftig omelet med rejer og masser af grønt - en lækker frokostret.
Ingredienser
Krydrede rejer
100 g
Rejer
|
|
---|---|
½ tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Rød chilipeber
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Omelet
6
Æggehvider (ca. 175 g)
|
|
---|---|
125 g
Hytteost
|
|
1
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 tsk
Rapsolie
|
---|
½
Fintstrimlet rød peberfrugt (ca. 50 g)
|
|
---|---|
¼ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 25 g)
|
|
25 g
Babysalatblade
|
Pynt
Friske dildkviste
|
---|
Tilbehør
125 g
Hytteost
|
---|
Sådan gør du
Krydrede rejer
Omelet
Servering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,3 g |
Protein: | 10,3 g |
Fedt: | 3,1 g |
Kulhydrat: | 1,4 g |
