Omelet med hytteost og forårsløg
45 min
•
Luftig omelet med rejer og masser af grønt - en lækker frokostret.
Ingredienser
Krydrede rejer
|
100 g
Rejer
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Rapsolie
|
|
|
1 tsk
Rød chilipeber
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Omelet
|
6
Æggehvider (ca. 175 g)
|
|
|---|---|
|
125 g
Hytteost
|
|
|
1
Æg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|---|
|
½
Fintstrimlet rød peberfrugt (ca. 50 g)
|
|
|---|---|
|
¼ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 25 g)
|
|
|
25 g
Babysalatblade
|
Pynt
|
Friske dildkviste
|
|---|
Tilbehør
|
125 g
Hytteost
|
|---|
Sådan gør du
Krydrede rejer
Omelet
Servering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g |
| Protein: | 10,3 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 1,4 g |