Ørredmousse på salatbund
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Ørredmousse er en velsmagende, lækker og cremet mousse, som er perfekt til forret, pålæg eller tapas. Prøv opskriften på den mousse med ørred - et godt alternativ til den velkendte tunmousse.
Ingredienser
2
Røgede ørreder
|
|
---|---|
100 g
Flødeost
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
25 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1¼ liter
Feldsalat i buketter
|
|
¾ liter
Hjertesalat revet i grove stykker
|
|
50 g
Ufarvet kaviar
|
|
1
Limefrugt i kvarte skiver
|
Tilbehør
150 g
Ristet flutes
|
---|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Drikkevarer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ørredmoussen kan tilberedes dagen før.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
672 kJ / 161 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 4,6 g |
Fedt: | 9,9 g |
Kulhydrat: | 13,4 g |
