Ostegratineret fisk med ovnkartofler
45 min
•
&format=webp)
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.
Ingredienser
Ovnkartofler
1 kg
Skrubbede kartofler i både
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Ostegratineret fisk
500 g
Torske- eller lyssejfilet i 4 lige store stykker
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Hakkede dildkviste
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Spidskålssalat
1 tsk
Dijonsennep
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
150 g
Syltede agurker i tern
|
|
2 dl
Dildkviste
|
Sådan gør du
Ovnkartofler
Ostegratineret fisk
Spidskålssalat
Du kan vende æblebådene i lidt af lagen fra de syltede agurker, så bliver æblerne ikke brune.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8954 kJ / 2140 kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 29,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 9,5 g |
Fedt: | 27,2 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
