Ostemad med melonsalat

Ostemad med melonsalat

15 min
Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.

Sådan gør du

Melonsalat
  • Vend, med let hånd, alle ingredienserne sammen.
  • Smør rugbrødskiverne med smør og læg osten herpå.
  • Fordel melonsalaten på midten af de 2 ostemadder og server.
Energiindhold for hele retten:

3327 kJ / 795 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1021 kJ / 244 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,2 g
Protein: 15,5 % 9,3 g
Kulhydrat: 30,5 % 18,3 g
Fedt: 54 % 14,9 g

Ingredienser

Melonsalat
50 g Netmelon i små tern
25 g Grofthakkede saltede mandler
1 dl Rengjort rucolasalat
½ dl Sorte oliven uden sten
2 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
2 skiver Rugbrød
20 g Smør
4 skiver Skæreost
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk