Ostemad med melonsalat

15 min
Ostemad med melonsalat

Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.

Ingredienser

Melonsalat

50 g Netmelon i små tern
25 g Grofthakkede saltede mandler
1 dl Rengjort rucolasalat
½ dl Sorte oliven uden sten
2 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
2 skiver Rugbrød
20 g Smør
4 skiver Skæreost

Sådan gør du

Melonsalat

  • Vend, med let hånd, alle ingredienserne sammen.
  • Smør rugbrødskiverne med smør og læg osten herpå.
  • Fordel melonsalaten på midten af de 2 ostemadder og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3228 kJ / 772 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1048 kJ / 251 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,4 g
Protein: 15,9 % 9,8 g
Kulhydrat: 31,3 % 19,3 g
Fedt: 52,8 % 14,9 g
https://www.arla.dk/opskrifter/ostemad-med-melonsalat/