Overnight chiagrød med mælk og rabarber

Overnight chiagrød med mælk og rabarber

60+ min
Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert.

Sådan gør du

Overnight chiagrød
  • Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - og gerne natten over.
Bagte rabarber
  • Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys sukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af.
  • Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.
Grill
  • Ca. 5 min.

Chiagrøden kan laves med amindelig mælk og skyr, hvis du tåler laktose. I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Energiindhold for hele retten:

2839 kJ / 679 kcal

Næringsindhold pr. 100g

371 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 15,9 % 3,5 g
Kulhydrat: 33,3 % 7,3 g
Fedt: 50,8 % 5,1 g
Mere inspiration

Nem, hurtig og lækker chiagrød ..... her den lækreste opskrift

Chiagrød med mælk
60+ min
Chiagrød med mælk
(25)
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser

Overnight chiagrød
Arla® Laktosefri sødmælk
2 dl
Yoghurt naturel
2 dl
Chiafrø
3 spsk
Sukker
1 spsk
Vaniljesukker
1 tsk
Bagte rabarber
Rabarber i mindre stykker
200 g
Lys muscovadosukker
2 spsk
Vand
½ dl
Finthakkede friske mynteblade
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
1 tsk
Ristede, grofthakkede mandler
25 g