Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert.
2627 kJ / 628 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 19,2 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 36,2 % | 7,4 g |
Fedt: | 44,6 % | 4,2 g |
Chiagrøden kan laves med amindelig mælk og skyr, hvis du tåler laktose. I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.