Chiagrøden kan laves med amindelig mælk og skyr, hvis du tåler laktose. I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.
2839 kJ / 679 kcal
371 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 15,9 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 7,3 g |
Fedt: | 50,8 % | 5,1 g |
Nem, hurtig og lækker chiagrød ..... her den lækreste opskrift
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Arla® Laktosefri sødmælk
|
2 dl |
---|---|
Yoghurt naturel
|
2 dl |
Chiafrø
|
3 spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Vaniljesukker
|
1 tsk |
Rabarber i mindre stykker
|
200 g |
---|---|
Lys muscovadosukker
|
2 spsk |
Vand
|
½ dl |
Finthakkede friske mynteblade
|
2 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 tsk |
Ristede, grofthakkede mandler
|
25 g |
---|