Overnight chiagrød med mælk og rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Overnight chiagrød

  • 2 dl Arla® Laktosefri minimælk
  • 2 dl Arla® Laktosefri Skyr naturel 0,2%
  • 3 spsk chiafrø
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker

Bagte rabarber

  • 200 g rabarber i mindre stykker
  • 2 spsk lys muscovadosukker
  • ½ dl vand
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 25 g ristede, grofthakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Overnight chiagrød

Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - og gerne natten over.

Bagte rabarber

Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys sukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af.

Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Grill

Ca. 5 min.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: