Pålægssalat med kikærter
10 min
&format=webp)
Pålægssalat med kikærter er en hurtig og nem opskrift, der er inspireret af tunsalat. Kikærterne giver en lækker cremet konsistens og der tilføres masser af smag fra kapers, cornichoner og ikke mindst fra den friske dild. Server pålægssalaten på et stykke rugbrød.
Se den version
klassiske

Ingredienser
1 portion
1 dåse Kikærter i lage (ca. 240 g) | |
---|---|
100 g Majskerne | |
⅓ Rødløg (ca. 30 g) | |
½ dl Cornichoner (ca. 40 g) | |
3 spsk Kapers |
4 spsk Creme fraiche 38% | |
---|---|
3 spsk Finthakket frisk dild | |
2 tsk Dijonsennep | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Bedømmelse
Har du ikke en foodprocessor, kan kikærterne moses med en gaffel - inden du blander dem med de øvrige ingredienser.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2241 kJ / 536 kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 13,3 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 46 % | 5,4 g |