Pålægssalat med kikærter
10 min
•
&format=webp)
Pålægssalat med kikærter er en hurtig og nem opskrift, der er inspireret af tunsalat. Kikærterne giver en lækker cremet konsistens og der tilføres masser af smag fra kapers, cornichoner og ikke mindst fra den friske dild. Server pålægssalaten på et stykke rugbrød.
Ingredienser
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 240 g)
|
|
---|---|
100 g
Majskerne
|
|
⅓
Rødløg (ca. 30 g)
|
|
½ dl
Cornichoner (ca. 40 g)
|
|
3 spsk
Kapers
|
4 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke en foodprocessor, kan kikærterne moses med en gaffel - inden du blander dem med de øvrige ingredienser.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
433 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,4 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 5,4 g |
Kulhydrat: | 10,3 g |
