Glutenfri pandekager
30 min
Fryseegnet
•

Glutenfrie pandekager lavet på majs-, ris- og kartoffelmel. Server de lækre pandekager med flormelis og passionsfrugt-yoghurt. De glutenfrie pandekager er ikke tilsat sukker, så du kan også servere dem til aftensmad med dit yndlingsfyld. Nemme glutenfrie pandekager til brunch, i madpakken eller til aftensmad.
Ingredienser
Pandekager
75 g
Majsmel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
60 g
Rismel (ca. 1 dl)
|
|
75 g
Kartoffelmel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Mælk
|
|
3
Æg
|
|
15 g
Smør
|
2 spsk
Flormelis
|
---|
Passionsfrugt-yoghurt
2
Passionsfrugter
|
|
---|---|
2 dl
Yoghurt 10%
|
Sådan gør du
Pandekager
Passionsfrugt-yoghurt
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
618 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 4,8 g |
Fedt: | 5 g |
Kulhydrat: | 20,7 g |
