Paneer sandwich
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Paneer er en indisk version af hytteost. prøv her en opskrift på en lækker vegetarsandwich med et stykke krydret og stegt paneer samt avokado og salat. Paneer sandwichen er god til morgenmad eller til frokost.
Ingredienser
Paneer
1 liter
Mælk eller sødmælk
|
|
---|---|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Syltede rødløg
½
Rødløg i ringe (ca. 50 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Vand
|
|
3 spsk
Eddike
|
|
3 spsk
Sukker
|
4 skiver
Landbrød (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Mayonnaise
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
1
Avocado i skiver (ca. 125 g)
|
|
4 blade
Romainesalat (ca. 50 g)
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Tandoorikrydderi
|
Sådan gør du
Paneer
Syltede rødløg
Lav evt. paneer osten dagen før.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6933 kJ / 1657 kcal
Næringsindhold pr. 100g
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,3 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 13,1 g |
Fedt: | 35,4 % | 4,2 g |
