Paneer sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Lækker vegetarsandwich med et stykke godt krydret og stegt paneer.

Ingredienser

Antal portioner

Syltede rødløg

  • ½ rødløg i ringe (ca. 50 g)
  • 3 spsk vand
  • 3 spsk eddike
  • 3 spsk sukker
  • 4 skiver landbrød (ca. 125 g)
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 4 blade romainesalat (ca. 50 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede rødløg

Bring vand, eddike og sukker i kog. Kog løgringene i ca. 1 min. og tag dem af varmen.

Smør 2 skiver brød med mayonnaise og sennep. Læg avocado og salat herpå.

Flæk osten i 2 skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt tandoorikrydderiet og steg osten ved jævn til kraftig varme 1-2 min. på hver side. Læg den stegte ost og de syltede løg på brødskiverne. Top med en skive brød og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: