Paneer sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Lækker vegetarsandwich med et stykke krydret og stegt paneer. Lav evt. paneer osten dagen før.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Paneer

  • 1 liter letmælk eller sødmælk
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Syltede rødløg

  • ½ rødløg i ringe (ca. 50 g)
  • 3 spsk vand
  • 3 spsk eddike
  • 3 spsk sukker
  • 4 skiver landbrød (ca. 125 g)
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 4 blade romainesalat (ca. 50 g)
  • 15 g smør
  • 1 spsk tandoorikrydderi

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Paneer

Bring mælken i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Skru ned til svag varme og tilsæt citronsaft og salt. Rør i mælken til den skiller. Læg en sigte med et rent, tyndt, fugtigt klæde, fx et viskestykke, over en skål. Hæld den skilte mælk i sigten og lad den dryppe og køle af i ca. 15 min. Saml klædet og vrid mere væde fra. Form ostekornene til en lille, flad firkant, stadig i klædet og læg den på en tallerken. Stil fx en gryde med koldt vand på ostepakken og lad paneeren køle af i køleskabet under pres - det tager ca. 1 time.

Syltede rødløg

Bring vand, eddike og sukker i kog. Kog løgringene i ca. 1 min. og tag dem af varmen.

Smør 2 skiver brød med mayonnaise og sennep. Læg avocado og salat herpå.

Flæk osten i 2 skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt tandoorikrydderiet og steg osten ved jævn til kraftig varme 1-2 min. på hver side. Læg den stegte ost og de syltede løg på brødskiverne. Top med en skive brød og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag