Panini brød
2 timer 5 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•

Lækre panini brød med fuldkorns durummel. Bag jeres egne brød til panini med denne opskrift. De kan laves i forvejen og kommes i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.
Ingredienser
100 g
Kvark, A38 eller yoghurt
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
10 g
Gær
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fuldkorns durummel (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brødene kan fryses ned og tages op efter behov, som en nem frokost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3700 kJ / 884 kcal
Næringsindhold pr. 100g
869 kJ / 208 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 15,9 % | 8,1 g |
Fedt: | 16,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 67,9 % | 34,7 g |
