Pærer i sirup til skimmelost - Opskrifter - Arla

Pærer i sirup til skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Sukkersyltede, krydrede pærer smager virkelig dejligt sammen med blåskimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 faste pærer, fx conference
  • 3 dl vand
  • 3 spsk sukker
  • ½ vaniljestang i tynde strimler
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 125 g gorgonzola

Tilbehør

  • 100 g landbrød i ristede tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl pærerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Kom pærestykkerne i en lille gryde sammen med de øvrige ingredienser. Kog pærerne ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. eller til de er møre. Tag pærerne op og kog lagen ved kraftig varme til der er ca. ½ dl sirup. Lad siruppen køle lidt af og hæld den over pærerne.

Server de lune pærer i sirup til ost og brød.

Tip

Lad kanel og vaniljestrimler blive i siruppen - det pynter ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: