Pariserbøf med blomkålscreme
45 min
•
&format=webp)
Pariserbøf....det er vist altid populært. Her er den i en lidt lettere version, med frisk blomkålscreme og ekstra grønt til, så den også passer på en sund hverdag.
Ingredienser
Blomkålscreme
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Groftrevet blomkål
|
|
I dl fintstrimlet top af forårsløg
|
Pariserbøf
5 skiver
Landbrød (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
25 g
Smør
|
100 g
Fint- eller groftrevne radiser eller ræddiker
|
|
---|---|
100 g
Syltede agurker i små tern
|
|
4 spsk
Kapers uden lage
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
4
Æggeblommer
|
Sådan gør du
Blomkålscreme
Pariserbøf
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
451 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 9,2 g |
Fedt: | 3,5 g |
Kulhydrat: | 9,7 g |
