Pariserbøf upside down

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g hakket oksekød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver lyst brød, fx toastbrød
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 100 g hakkede syltede rødbeder
  • 100 g hakkede syltede agurker
  • 100 g hakket agurk
  • 10 hakkede radiser
  • 4 spsk tomatketchup

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til fire flade, firkantede bøffer. Drys dem med salt og peber. Pres dem godt fast på brødet. Lad smørret bruse op og steg bøfferne, først 4 min. ved jævn varme på kødsiden, derefter 3 min. på brødsiden - ved svag varme.

Server bøfferne varme med det nævnte tilbehør i små skåle.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: