Pariserbøf upside down

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!

Ingredienser

Antal portioner
  • 350 g hakket oksekød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver lyst brød, fx toastbrød
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 100 g hakkede syltede rødbeder
  • 100 g hakkede syltede agurker
  • 100 g hakket agurk
  • 10 hakkede radiser
  • 4 spsk tomatketchup

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til fire flade, firkantede bøffer. Drys dem med salt og peber. Pres dem godt fast på brødet. Lad smørret bruse op og steg bøfferne, først 4 min. ved jævn varme på kødsiden, derefter 3 min. på brødsiden - ved svag varme.

Server bøfferne varme med det nævnte tilbehør i små skåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Kilde: