Pariserbøf upside down

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g hakket oksekød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver lyst brød, fx toastbrød
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 100 g hakkede syltede rødbeder
  • 100 g hakkede syltede agurker
  • 100 g hakket agurk
  • 10 hakkede radiser
  • 4 spsk tomatketchup

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til fire flade, firkantede bøffer. Drys dem med salt og peber. Pres dem godt fast på brødet. Lad smørret bruse op og steg bøfferne, først 4 min. ved jævn varme på kødsiden, derefter 3 min. på brødsiden - ved svag varme.

Server bøfferne varme med det nævnte tilbehør i små skåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: