Pariserbøf upside down
30 min

Pariserbøf upside down

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pariserbøf upside down

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!

Antal portioner
  • 350 g hakket oksekød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver lyst brød, fx toastbrød
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 100 g hakkede syltede rødbeder
  • 100 g hakkede syltede agurker
  • 100 g hakket agurk
  • 10 hakkede radiser
  • 4 spsk tomatketchup

Fremgangsmåde:

Form kødet til fire flade, firkantede bøffer. Drys dem med salt og peber. Pres dem godt fast på brødet. Lad smørret bruse op og steg bøfferne, først 4 min. ved jævn varme på kødsiden, derefter 3 min. på brødsiden - ved svag varme.

Server bøfferne varme med det nævnte tilbehør i små skåle.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %
Print