Pariserbøf upside down

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Pariserbøffer serveret med syltede rødbeder, syltede agurker, agurke- og radisetern. Nem aftensmad!

Ingredienser

Antal portioner
  • 350 g hakket oksekød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver lyst brød, fx toastbrød
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 100 g hakkede syltede rødbeder
  • 100 g hakkede syltede agurker
  • 100 g hakket agurk
  • 10 hakkede radiser
  • 4 spsk tomatketchup

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til fire flade, firkantede bøffer. Drys dem med salt og peber. Pres dem godt fast på brødet. Lad smørret bruse op og steg bøfferne, først 4 min. ved jævn varme på kødsiden, derefter 3 min. på brødsiden - ved svag varme.

Server bøfferne varme med det nævnte tilbehør i små skåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: