Påskekyllinger

Påskekyllinger

45 min
Man kan lave påskekyllinger af perler, i karton, man kan hækle påskekyllinger og man kan tegne dem. Og så kan man selvfølgelig også lave påskekyllinger i marcipan.
https://www.arla.dk/opskrifter/paskekyllinger/

Sådan gør du

  • Hak chokoladen groft og smelt den. Farv marcipanen med gul pastafarve. Rul otte store kugler (ca. 3 cm i diameter) og otte små kugler (ca. 1 cm i diameter). Læg dem oven på hinanden med lidt chokolade i midten som "lim". Dyp bunden af de store kugler i chokoladen og stil dem på et stykke bagepapir. Lad dem stivne ved stuetemperatur. Sæt to mandelflager i de øverste kugler så de ligner næb og tegn øjne med chokoladen, brug evt. en tandstik.
Energiindhold for hele retten:

4519 kJ / 1080 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1939 kJ / 464 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 8,6 % 9,8 g
Kulhydrat: 45,2 % 51,6 g
Fedt: 46,2 % 24,2 g
Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan

Ingredienser

25 g Hvid eller mørk chokolade
200 g Marcipan
Gul pastafarve
16 Mandelflager