11825 kJ / 2826 kcal
521 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 15,3 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 14 g |
Fedt: | 39 % | 5,5 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Grofthakket zittauerløg
|
|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
400 g
Blomkål i grove stykker
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
175 g
Chorizopølse i tynde skiver
|
|
---|---|
100 g
Ristet italiensk brød i skiver
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|