Pasta med blomkålscreme og stegt chorizo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

Prøv pasta på en ny måde! Blomkål og chorizo klæder hinanden i denne cremede pastaret, der oven i købet er nem at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Blomkålscreme

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 2 små grofthakkede fed hvidløg
  • 400 g blomkål i grove stykker
  • 2 spsk friske timianblade
  • 4 dl vand
  • 1 tsk koncentreret kyllingefond
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g pastapenne
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blomkålscreme

Lad olien blive godt varm i en tykbundet gryde. Svits løg, hvidløg, blomkål og timian i ca. 2 min. Tilsæt vand og kog blomkålen, ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. - eller til blomkålen er mør. Tilsæt fond, fløde, citron, salt og peber og kog i yderligere ca. 5 min. Blend blomkålsblandingen med en stavblender til den er jævn. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen, og hold den varm.

Rist chorizo skiverne i en tør pande ca. 4 min. - vend af og til. Skær det ristede brød i grove stykker.

Ved serveringen

Vend den afdryppede pasta sammen med blomkålscremen og anret det i dybe tallerkener sammen med chorizo og ristet brød. Drys med mandler, revet ost og persille. Server straks evt. sammen med ekstra revet ost.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag