Pasta med grønkålspesto
30 min

En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.

Ingredienser
4 personer
300 g Tørret pasta, fx pastapenne | |
---|---|
2½ liter Vand | |
2½ tsk Groft salt |
100 g Bacontern |
---|
Grønkålspesto
75 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
---|---|
75 g Grønkålsblade | |
1 dl Ristede solsikkekerner | |
1 dl Olivenolie | |
2 spsk Citronsaft | |
2 Små hakkede fed hvidløg | |
1 tsk Sukker | |
½ tsk Groft salt |
Tilbehør
Groft brød |
---|
Sådan gør du
Grønkålspesto
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15087 kJ / 3606 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1131 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 11,9 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 27,6 g |
Fedt: | 46,7 % | 14,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.