Pasta med grønkålspesto
30 min
•
En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.
Ingredienser
|
300 g
Tørret pasta, fx pastapenne
|
|
|---|---|
|
2½ liter
Vand
|
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Bacontern
|
|---|
Grønkålspesto
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|---|---|
|
75 g
Grønkålsblade
|
|
|
1 dl
Ristede solsikkekerner
|
|
|
1 dl
Olivenolie
|
|
|
2 spsk
Citronsaft
|
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Grønkålspesto
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1097 kJ / 262 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 13,8 g |
| Kulhydrat: | 26,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.