Pasta med stegt blomkål
30 min
•
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.
Ingredienser
|
350 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|---|
Stegt blomkål
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
750 g
Blomkål i små buketter og stokken i tern
|
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1 dl
Grofthakkede mynteblade
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Flødesauce
|
1 dåse
Hvide bønner eller butterbeans (ca. 240 g)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
|---|---|
|
Frisk mynte
|
Sådan gør du
Stegt blomkål
Flødesauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
621 kJ / 148 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 5,8 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 20,9 g |