Pasta med stegt blomkål
30 min
•
&format=webp)
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.
Ingredienser
350 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
---|
Stegt blomkål
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
750 g
Blomkål i små buketter og stokken i tern
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakkede mynteblade
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Flødesauce
1 dåse
Hvide bønner eller butterbeans (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
Frisk mynte
|
Sådan gør du
Stegt blomkål
Flødesauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10531 kJ / 2517 kcal
Næringsindhold pr. 100g
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,5 g |
Protein: | 19 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 57,2 % | 16,3 g |
Fedt: | 23,8 % | 3,1 g |
