Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
8149 kJ / 1948 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,9 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 65,5 % | 14,7 g |
Fedt: | 18,6 % | 1,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx hjul
|
|
200 g
Ærter - gerne friskbælgede
|
|
5
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
|
2 bundter
Forårsløg i korte stykker (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
4 dl
Ostesauce
|
1 dl
Grofthakkede dildkviste
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|