Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
8151 kJ / 1948 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,9 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 65,5 % | 14,7 g |
Fedt: | 18,6 % | 1,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret pasta, fx hjul
|
300 g |
Ærter - gerne friskbælgede
|
200 g |
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
5 |
Forårsløg i korte stykker (ca. 200 g)
|
2 bundter |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet 5-peberblanding
|
½ tsk |
Ostesauce
|
4 dl |
Grofthakkede friske dildkviste
|
1 dl |
---|---|
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |