Peanutbutter cookies
Disse peanutbutter cookies er ikke så sprøde som vi kender fra danske småkager. Peanutbutteret gør kagerne seje og bløde i midten. Peanutbutter er en stor ting i Amerika, hvor de nyder den søde smørelse i blandt andet is og direkte på lyst toastbrød. Her indgår peanutbutter i dejen til peanutbutter cookies sammen med hele peanuts. De hele peanuts giver et knasende modspil til den bløde og lidt seje cookie. Peanutbutter cookies smager bedst, når de er nybagte - og de smager af American cookies.
Ingredienser
Peanutbutter cookies
|
125 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
100 g
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
|
1
Æg
|
|
|
150 g
Grov peanutbutter
|
|
|
2 spsk
Lys sirup
|
|
|
125 g
Peanuts
|
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
1
Nip fint salt
|
Sådan gør du
Peanutbutter cookies
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.
Lun evt. de optøede peanutbutter cookies på en brødrister. Den ubagte dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2031 kJ / 485 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,1 g |
| Protein: | 10 g |
| Fedt: | 29,9 g |
| Kulhydrat: | 44,4 g |