Pebernødder med appelsinskal
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Pebernødder er en klassisker ved juletid. Med denne opskrift pebernødder med appelsinskal får klassikeren et frisk pift.
Ingredienser
|
125 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1
Æg
|
|
|
2 tsk
Revet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
275 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
|
¼ tsk
Stødt hvid peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Både den rå dej og de færdigbagte pebernødder kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1744 kJ / 417 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 5,2 g |
| Fedt: | 19,1 g |
| Kulhydrat: | 55,8 g |