Pebersauce
50 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager. Prøv denne opskrift næste gang du skal have pebersovs.
Ingredienser
Pebersauce
1
Fintsnittet bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Grofthakkede madagaskarpeberkorn (fra dåse)
|
|
1 dl
Cognac
|
|
½ liter
Oksebouillon
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
Pynt
Friskkværnet rosa peberkorn
|
---|
Sådan gør du
Server fx saucen til en smørstegt rød bøf.
Reduceringstiden af sovsen afhænger af både gryde og varmekilde, så hold øje med sovsen får den ønskede konsistens.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4434 kJ / 1060 kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kJ / 123 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,9 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 13,9 % | 4,2 g |
Fedt: | 76,8 % | 10,7 g |
Alkohol: | 5,4 % | 1 g |