Pirogger med tun
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet

Pirogger er et brød med lækkert indbagt fyld. Pirogger kan enten have salt eller sødt fyld. Prøv at lave opskriften på pirogger med tun til næste weekendfrokost - eller tag dem med på picnic, eller som en hurtig frokost i hverdagen.

Ingredienser
8 stk
Dej
12½ g Gær | |
---|---|
1¾ dl Vand - lillefingervarmt | |
1 Æg | |
½ tsk Fint salt | |
1 spsk Klippet purløg | |
1 spsk Finthakket persille | |
½ spsk Olivenolie | |
50 g Speltmel (ca. 1 dl) | |
175 g Hvedemel (ca. 2¼ dl) |
Fyld
100 g Frisk helbladet spinat | |
---|---|
1 dåse Tun i vand | |
1 Æg | |
150 g Revet mozzarellaost | |
2 spsk Klippet purløg | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Tilbehør
2 Gule peberfrugter i både (ca. 225 g) | |
---|---|
225 g Strimlet gulerødder | |
100 g Salat |
Sådan gør du
Dej
Fyld
Bedømmelse
I stedet for frisk spinat kan man anvende samme mængde optøet, frossen helbladet spinat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7211 kJ / 1723 kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 12,7 g |
Fedt: | 24,4 % | 3,1 g |