Pistaciekager med ingefærfrosting

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

Smagfulde pistaciekager med ingefær-kvark frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 30 stykker

Antal portioner

  • 125 g usaltede pistacienøddekerner

Bund

  • 125 g smør - smeltet
  • 250 g knuste søde firkantede kiks
  • 60 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 50 g finthakket kandiseret ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ dl kondenseret mælk

Ingefærfrosting

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.

Bund

Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.

Ingefærfrosting

Pisk flormelis, smør, sirup, kvark og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 23900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag