Pistaciekager med ingefærfrosting

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

Smagfulde pistaciekager med ingefær-kvark frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.

Ingredienser

Ca. 30 stykker

Antal portioner

  • 125 g usaltede pistacienøddekerner

Bund

  • 125 g smør - smeltet
  • 250 g knuste søde firkantede kiks
  • 60 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 50 g finthakket kandiseret ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ dl kondenseret mælk

Ingefærfrosting

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.

Bund

Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.

Ingefærfrosting

Pisk flormelis, smør, sirup, kvark og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: