21763 kJ / 5201 kcal
1849 kJ / 442 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 4,7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 37,1 % | 40,4 g |
Fedt: | 58,2 % | 29,1 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Usaltede pistacienødder
|
125 g |
---|
Smør - smeltet
|
125 g |
---|---|
Knuste digestive kiks
|
250 g |
Kokosmel (ca. 2 dl)
|
60 g |
Finthakket kandiseret ingefær
|
50 g |
Stødt ingefær
|
1 tsk |
Kondenseret mælk
|
1½ dl |
Flormelis (ca. 4½ dl)
|
225 g |
---|---|
Blødt smør
|
100 g |
Lys sirup
|
2 spsk |
Kvark
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 tsk |