Pistaciekager med ingefærfrosting

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

Smagfulde pistaciekager med ingefær-kvark frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.

Ingredienser

Ca. 30 stykker

Antal portioner

  • 125 g usaltede pistacienøddekerner

Bund

  • 125 g smør - smeltet
  • 250 g knuste søde firkantede kiks
  • 60 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 50 g finthakket kandiseret ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ dl kondenseret mælk

Ingefærfrosting

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.

Bund

Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.

Ingefærfrosting

Pisk flormelis, smør, sirup, kvark og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: