Pistaciekager med ingefærfrosting

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

Smagfulde pistaciekager med ingefær-kvark frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 30 stykker

Antal portioner

  • 125 g usaltede pistacienøddekerner

Bund

  • 125 g smør - smeltet
  • 250 g knuste digestive kiks
  • 60 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 50 g finthakket kandiseret ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ dl kondenseret mælk

Ingefærfrosting

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.

Bund

Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.

Ingefærfrosting

Pisk flormelis, smør, sirup, kvark, citronsaft og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 24240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag