Pizza med skinke, chili og oliven
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Denne opskrift på pizza er serveret med en rustik kålsalat. Prøv denne pizza med skinke, chili og oliven næste gang du skal have pizza til aftensmad, som er en anderledes model af den velkendte skinkepizza.
Ingredienser
Dej
15 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
60 g
Pizzamel (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
Fyld
1 dl
Koncentreret tomatpuré
|
|
---|---|
100 g
Kogt røget skinke i strimler
|
|
1 spsk
Hakkede syltede jalapenos
|
|
25 g
Hakkede grønne oliven fra saltlage
|
|
25 g
Salatost i tern
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
Tilbehør
300 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
1
Gul peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
|
|
100 g
Icebergsalat
|
|
Friskpresset citronsaft
|
|
Skovsyre
|
Sådan gør du
Dej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også servere pizzaen med chiliolie dryppet ud over.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
497 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 5,8 g |
Fedt: | 2,6 g |
Kulhydrat: | 17,8 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
