Pizza med skinke, chili og oliven
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 25 min

Denne opskrift på pizza er serveret med en rustik kålsalat. Prøv denne pizza med skinke, chili og oliven næste gang du skal have pizza til aftensmad, som er en anderledes model af den velkendte skinkepizza.
Prøv en version med flere
grøntsager

Ingredienser
1 portion
Dej
15 g Gær | |
---|---|
1½ dl Vand - lillefingervarmt | |
½ tsk Groft salt | |
1 tsk Olivenolie | |
60 g Pizzamel (ca. 1 dl) | |
200 g Hvedemel (ca. 3½ dl) |
Fyld
1 dl Koncentreret tomatpuré | |
---|---|
100 g Kogt røget skinke i strimler | |
1 spsk Hakkede syltede jalapenos | |
25 g Hakkede grønne oliven fra saltlage | |
25 g Salatost i tern | |
50 g Revet mozzarellaost | |
2 tsk Tørret oregano |
Tilbehør
300 g Fintsnittet hvidkål | |
---|---|
1 Gul peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g) | |
100 g Icebergsalat | |
Friskpresset citronsaft | |
Skovsyre |
Sådan gør du
Dej
Bedømmelse
Du kan også servere pizzaen med chiliolie dryppet ud over.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6418 kJ / 1534 kcal
Næringsindhold pr. 100g
496 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 19,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 17,8 g |
Fedt: | 19,1 % | 2,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.