Pizza med spæde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet pizza smager bedst!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand (lillefingervarmt)
  • 2 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 375 g sigtet speltmel (ca. 6½ dl)

Fyld

  • 500 g blandede grøntsager, fx sukkerærter, gul peberfrugt, salatløg og gulerødder
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 dl tomatsauce - til pizza
  • 350 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 1 dl græskarkerner

Pynt

  • renset rucolasalat
  • havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og mel - gem lidt mel. Slå dejen godt sammen i en skål og lad den hæve tildækket i ca. ½ time.

Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. Rens og skær grøntsagerne i mindre stykker. Rul dejen ud til 2 eller 4 tynde pizzabunde og fordel dem på 2 stykker bagepapir. Smør tomatsaucen på bundene, fordel grøntsagerne herpå og drys med ost og græskarkerner. Træk pizzaerne over på de varme bageplader og bag dem øverst og nederst i ovnen.

Fordel lidt rucolasalat over de bagte pizzaer, drys med havsalt og server straks.

Bagetid

10-15 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: