Pizza med spæde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet pizza smager bedst!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand (lillefingervarmt)
  • 2 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 375 g sigtet speltmel (ca. 6½ dl)

Fyld

Pynt

  • renset rucolasalat
  • havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og mel - gem lidt mel. Slå dejen godt sammen i en skål og lad den hæve tildækket i ca. ½ time.

Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. Rens og skær grøntsagerne i mindre stykker. Rul dejen ud til 2 eller 4 tynde pizzabunde og fordel dem på 2 stykker bagepapir. Smør tomatsaucen på bundene, fordel grøntsagerne herpå og drys med ost og græskarkerner. Træk pizzaerne over på de varme bageplader og bag dem øverst og nederst i ovnen.

Fordel lidt rucolasalat over de bagte pizzaer, drys med havsalt og server straks.

Bagetid

10-15 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: