Pizzaboller
1 time 55 min
•
Arbejdstid: 50 min
•

De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, denne vegetariske pizzabolle opskrift er med tomatsauce, salatost og oliven, men fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.
Ingredienser
Flade boller
50 g
Smør
|
|
---|---|
4½ dl
Vand
|
|
50 g
Gær
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Durummel (ca. 5½ dl)
|
|
300 g
Hvid hvedemel (ca. 5½ dl)
|
Tomatfyld
½ dåse
Flåede hakkede tomater
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ dl
Grønne oliven i skiver
|
Pensling
2 tsk
Jomfruolivenolie
|
---|
Sådan gør du
Flade boller
Tomatfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv at toppe pizzabollen med salciccia som en anden variation af opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12580 kJ / 3007 kcal
Næringsindhold pr. 100g
751 kJ / 180 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 16,1 % | 7,1 g |
Fedt: | 32 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 22,9 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
