Pizzaboller
1 time 55 min
•
Arbejdstid: 50 min
•
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, denne vegetariske pizzabolle opskrift er med tomatsauce, salatost og oliven, men fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.
Ingredienser
Flade boller
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4½ dl
Vand
|
|
|
50 g
Gær
|
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Durummel (ca. 5½ dl)
|
|
|
300 g
Hvid hvedemel (ca. 5½ dl)
|
Tomatfyld
|
½ dåse
Flåede hakkede tomater
|
|
|---|---|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
|
½ dl
Grønne oliven i skiver
|
Pensling
|
2 tsk
Jomfruolivenolie
|
|---|
Sådan gør du
Flade boller
Tomatfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv at toppe pizzabollen med salciccia som en anden variation af opskriften.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
750 kJ / 179 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 7,1 g |
| Fedt: | 6,5 g |
| Kulhydrat: | 22,9 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.