Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for revet mozzarella, kan du bruge Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili ost. Du kan også lave din egen pizzadej
7921 kJ / 1893 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 31 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 38 % | 9,2 g |
Fedt: | 31 % | 3,5 g |
Er du mere til en traditionel pizza.....
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
3
Finthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
250 g
Tomater i små tern
|
|
50 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
3 spsk
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1
Pizzadej, evt. fuldkorn (ca. 275 g)
|
---|
2
Æg
|
|
---|---|
½ dl
Mælk
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
450 g
Blandet salat af fx squash, gulerod og rød peber
|
---|