Popcakes
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 45 min
•

Disse små sirligt pyntede popcakes / cake pops indbyder hele familien til at slippe fantasien og kreativiteten løs i køkkenet.
Ingredienser
125 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2
Æg
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
3½ spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
¾ dl
A38 naturel
|
|
1¼ dl
Kakaomælk
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
100 g
Flødeost
|
|
50 g
Blødt smør
|
20
Kraftige sugerør
|
---|
Chokoladeovertræk
100 g
Hvid chokolade - smeltet
|
|
---|---|
100 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Pynt
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Spiseligt glimmer
|
|
Sølvkugler af sukker
|
|
Frysetørrede hindbær
|
Sådan gør du
Kagen
Kage til kugler
Overtræk
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge kagerester til dine popcakes.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1571 kJ / 376 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 4,2 g |
Fedt: | 17,2 g |
Kulhydrat: | 50,8 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
