Popcorn

Popcorn er en snack, lavet af visse typer majs, som popper og eksploderer når de bliver opvarmet typisk i en neutral madolie eller i mikrobølgeovn. Popcorn blev "opfundet" af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden - og nu kan man næsten ikke komme i biografen uden at mærke den velkendte duft af popcorn. Her får du den simple opskrift på hjemmelavede popcorn i gryde - hvor du udelukkende skal bruge rapsolie, majskerner og salt - og det er lige så lækkert som det er enkelt.
Ingredienser
Popcorn
2 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2 dl
Majs
|
|
1 tsk
Fint salt
|
Sådan gør du
Popcorn
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv en sød variant af popcorn, nemlig https://www.arla.dk/opskrifter/karamelpopcorn/">karamelpopcoen Du kan bruge popcorn som sprød topping i salater og i bowls.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
917 kJ / 219 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 1,6 g |
Fedt: | 19,4 g |
Kulhydrat: | 10,1 g |
