Quesadillas med tomat- og mangosalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Vi bruger den farverige og sprøde salsa på to måder: varm som fyld og kold som salat. Det giver to meget forskellige smagsoplevelser.

Ingredienser

Antal portioner

Tomat- og mangosalsa

  • 500 g modne tomater i små tern
  • 2 modne mangofrugter i mindre stykker (ca. 400 g)
  • 1 fennikel i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 2 grønne peberfrugter i små tern (ca. 200 g)
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 225 g kogte sorte ris (af 120 g rå)
  • ½ tsk groft salt

Quesadillas

Pynt

  • top af fennikel og forårsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomat- og mangosalsa

Vend tomater, mango, fennikel, peberfrugt, forårsløg, limesaft og salt sammen. Smag salsaen til.

Salat med sorte ris

Bland ca. 1/3 af salsaen med de afkølede sorte ris og salt. Smag salaten til.

Quesadillas

Læg 4 tortillapandekager på 2 plader med bagepapir. Fordel resten af tomatsalsaen og revet ost på pandekagerne. Læg de sidste 4 tortillas ovenpå og dæk med alufolie - stop det lidt ned under de fyldte quesadillas, så det ligger fast. Bag dem øverst og nederst i ovnen. Del hver quesadilla i 2 og server dem sammen med salat med sorte ris.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: