Quesadillas med tomat- og mangosalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Vi bruger den farverige og sprøde salsa på to måder: varm som fyld og kold som salat. Det giver to meget forskellige smagsoplevelser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomat- og mangosalsa

  • 500 g modne tomater i små tern
  • 2 modne mangofrugter i mindre stykker (ca. 400 g)
  • 1 fennikel i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 2 grønne peberfrugter i små tern (ca. 200 g)
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 225 g kogte sorte ris (af 120 g rå)
  • ½ tsk groft salt

Quesadillas

Pynt

  • top af fennikel og forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomat- og mangosalsa

Vend tomater, mango, fennikel, peberfrugt, forårsløg, limesaft og salt sammen. Smag salsaen til.

Salat med sorte ris

Bland ca. 1/3 af salsaen med de afkølede sorte ris og salt. Smag salaten til.

Quesadillas

Læg 4 tortillapandekager på 2 plader med bagepapir. Fordel resten af tomatsalsaen og revet ost på pandekagerne. Læg de sidste 4 tortillas ovenpå og dæk med alufolie - stop det lidt ned under de fyldte quesadillas, så det ligger fast. Bag dem øverst og nederst i ovnen. Del hver quesadilla i 2 og server dem sammen med salat med sorte ris.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag