Quesadillas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Mættende quesadillas med masser af lækkert fyld, guacamole, tomatsalsa, majs, bønner og salatost. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • ½ spsk rapsolie
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 500 g tomater i små tern
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 dl friske korianderblade - gem lidt til pynt.

Guacamole

  • 3 mosede avocadoer (ca. 375 g)
  • 1 finthakket tomat (ca. 50 g)
  • 2 spsk finthakket rødløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 150 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 dåse sorte bønner (ca. 400 g)
  • 100 g majskerner
  • 2 finthakkede forårsløg (ca. 25 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Lad olien blive varm i en pande. Steg løgene ved svag til jævn varme i ca. 5 min. - eller til de er klare. Tilsæt tomater, chili og salt og lad det koge ved svag varme 10-15 min. Hæld blandingen i en skål, tilsæt koriander og blend salsaen fx med en stavblender. Smag til.

Guacamole

Rør alle ingredienserne sammen. Smag guacamolen til.

Smør hver tortilla med 2 spsk guacamole. Smuldr osten groft og fordel den i et jævnt lag på tortillaerne. Fordel ca. 1½ dl tomatsalsa, 1½ dl bønner, majs og forårsløg på tortillaerne og fold dem, så du har 4 halvmåner. Steg hver tortilla i en tør pande ved jævn varme ca. 2 min på hver side. Skær dem i kvarte og server med resten af tomatsalsaen, guacamolen og de sorte bønner. Pynt med koriander.

Tip

Du kan erstatte den hjemmelavede tomatsalsa med en færdigkøbt, hvis det skal gå lidt hurtigere.

Variation

Tilsæt evt. også strimlede korianderblade til guacamolen - det smager dejligt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag