Hindbærsorbet
Hindbærsorbet er en skøn og læskende dessert, som er dejlig at have klar i fryseren. Denne hindbærsorbet indeholder lidt atypisk også lidt fraiche - og det gør den lidt mere cremet end en klassisk sorbet. Hindbærsorbet smager skønt som det er - men kan også kombineres med andre sorbet'er, med flødeis, flødeskum, chokolade, vafler og andet sprødt. Nyd synet og smagen af den skønne hindbærsorbet.
Ingredienser
Sukkerlage
|
1 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
Hindbærsorbet
|
250 g
Friske hindbær
|
|
|---|---|
|
3 dl
Fraiche
|
Pynt
|
Friske hindbær
|
|---|
Sådan gør du
Sukkerlage
Hindbærsorbet
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
365 kJ / 87 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 2,4 g |
| Fedt: | 2,2 g |
| Kulhydrat: | 14,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.