Rabarbermousse på sprød kiksebund

Rabarbermousse på sprød kiksebund

60+ min Dessert
Blød rabarbermousse på knasende sprød kiksebund. Rabarbermousse er ikke så svær at lave, blot du følger opskriften - og du vil ikke fortryde det, når du smager. Kombination af surt og sødt, blødt og sprødt er lige i øjet. En imponerende dessert med rabarber som kan laves i god tid - og serveres direkte fra køleskabet!
Mere inspiration

Der er masser af skønne opskrifter med rabarber - prøv fx denne her

Velbekomme!
Tips

Du kan bruge husholdningsfilm i stedet for lagkageplast. Hvis rabarbermoussen står til næste dag kan du undlade 1 blad husblas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13755 kJ / 3288 kcal

Næringsindhold pr. 100g

962 kJ / 230 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 6 % 3,4 g
Kulhydrat: 54,2 % 30,6 g
Fedt: 39,8 % 10,3 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser