Du kan bruge husholdningsfilm i stedet for lagkageplast. Hvis rabarbermoussen står til næste dag kan du undlade 1 blad husblas.
13228 kJ / 3162 kcal
925 kJ / 221 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 29,6 g |
Fedt: | 39,8 % | 9,9 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
2
Æggehvider
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
75 g
Knuste saltkiks, fx tuc
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
6 blade
Husblas
|
|
---|---|
500 g
Skyllede rabarber i små stykker
|
|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
½ dl
Vand
|
|
2
Æggehvider
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Skovsyre
|
---|