Der er masser af skønne opskrifter med rabarber - prøv fx denne her
Du kan bruge husholdningsfilm i stedet for lagkageplast. Hvis rabarbermoussen står til næste dag kan du undlade 1 blad husblas.
13413 kJ / 3206 kcal
938 kJ / 224 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 29,6 g |
Fedt: | 40,6 % | 10,3 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Æggehvider
|
2 |
---|---|
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
75 g |
Knuste saltkiks, fx tuc
|
75 g |
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
Husblas
|
6 blade |
---|---|
Skyllede rabarber i små stykker
|
500 g |
Sukker (ca. 2½ dl)
|
200 g |
Vand
|
½ dl |
Æggehvider
|
2 |
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
2½ dl |
Skovsyre
|
---|