Råmarinerede blommer og nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En lækker blommekompot, der kan anvendes meget alsidigt. Prøv den fx på en portion skyr, sammen med ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 røde blommer i mindre stykker
  • 150 g rosiner
  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 3 spsk ahornsirup
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom blommer, rosiner og hasselnødder i en skål sammen med de øvrige ingredienser og vend godt rundt. Stil de råmarinerede blommer og nødder tildækkede i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Retten kan laves dagen i forvejen.

Tip

Nyd de råmarinerede blommer og nødder til et stykke blå ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: