Råmarinerede blommer og nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En lækker blommekompot, der kan anvendes meget alsidigt. Prøv den fx på en portion skyr, sammen med ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 røde blommer i mindre stykker
  • 150 g rosiner
  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 3 spsk ahornsirup
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom blommer, rosiner og hasselnødder i en skål sammen med de øvrige ingredienser og vend godt rundt. Stil de råmarinerede blommer og nødder tildækkede i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Retten kan laves dagen i forvejen.

Tip

Nyd de råmarinerede blommer og nødder til et stykke blå ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: