Råmarinerede blommer og nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En lækker blommekompot, der kan anvendes meget alsidigt. Prøv den fx på en portion skyr, sammen med ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 røde blommer i mindre stykker
  • 150 g rosiner
  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 3 spsk ahornsirup
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom blommer, rosiner og hasselnødder i en skål sammen med de øvrige ingredienser og vend godt rundt. Stil de råmarinerede blommer og nødder tildækkede i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Retten kan laves dagen i forvejen.

Tip

Nyd de råmarinerede blommer og nødder til et stykke blå ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: