Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan også servere en traditionel ratatouille til den grillede ost ratatouille
11272 kJ / 2694 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,1 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 32,7 % | 8,9 g |
Fedt: | 43,2 % | 5,4 g |
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.
1
Aubergine i skiver (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4
Løg i ringe (ca. 300 g)
|
|
1
Grøn squash i skiver (ca. 300 g)
|
|
300 g
Tomater i grove tern
|
|
12 stilke
Frisk timian
|
|
2 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
1
Finthakket rød peberfrugt (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Æbleeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Groft brød i skiver (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Pillet fed hvidløg
|
1 pakke
Grillost
|
|
---|---|
2 tsk
Olie
|
|
Groftkværnet peber
|