Ravioli
45 min
•
Ravioli er for mange smagen af sol, sommer og middelhavets gode mad og klima. Her er grundopskriften på ravioli, så kan du selv variere smagen som du vil. Her er en meget enkel udgave af hjemmelavet ravioli med flødeost, pinjekerner og persille. Vi serverer vores ravioli helt enkelt - med friske basilikumsblade, revet parmesan og lidt brunet smør. En simpel, men også en meget velsmagende ravioli.
Ingredienser
Pasta
|
250 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
|---|---|
|
3
Æg
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
25 g
Tipo 00 hvedemel - til udrulning
|
|---|
Ravioli
|
200 g
Flødeost
|
|
|---|---|
|
50 g
Pinjekerner
|
|
|
2 dl
Finthakket persille
|
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
100 g
Brunet smør
|
|
|---|---|
|
100 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
|
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Pasta
Ravioli
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan variere dine raviolier som du har lyst til, prøv fx med svampefyld og trøffelolie.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1431 kJ / 342 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 11,5 g |
| Fedt: | 23,7 g |
| Kulhydrat: | 21,1 g |