Rejecocktail

Rejecocktail

45 min
Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker. Her er rejecocktailen twistet med avocadocreme, frisk mango og quinoa.

Sådan gør du

Quinoa
  • Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.
Avocadocreme
  • Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.
  • Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.
Energiindhold for hele retten:

5403 kJ / 1291 kcal

Næringsindhold pr. 100g

592 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 18 % 6,3 g
Kulhydrat: 33,1 % 11,5 g
Fedt: 48,9 % 7,8 g
Mere inspiration

Her har du opskriften på den klassiske rejecocktail.

Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Quinoa
40 g Rød quinoa (ca. ½ dl)
Avocadocreme
1 Stor avocado (ca. 250 g)
1 dl Creme fraiche
2 spsk Friskpresset limesaft
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Pillede, kogte rejer
½ Moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
¼ bundt Finthakket forårsløg (ca. 25 g)
1 spsk Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
Tilbehør
100 g Ristet flutes