Rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(103 vurderinger)

45 min

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker. Her er rejecocktailen twistet med avocadocreme, frisk mango og quinoa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Quinoa

  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Quinoa

  1. Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

  1. Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag