Rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(75 vurderinger)

45 min

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker - her med et twist - den slår aldrig fejl.

Ingredienser

Antal portioner

  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: