Rejecocktail

Bedømmelse

(54 vurderinger)

45 min

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker - her med et twist - den slår aldrig fejl.

Ingredienser

Antal portioner
  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugter - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde: