Rejecocktail
45 min
•
Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker. Her er rejecocktailen twistet med avocadocreme, frisk mango og quinoa.
Ingredienser
Quinoa
40 g
Rød quinoa (ca. ½ dl)
|
---|
Avocadocreme
1
Stor avocado (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Pillede, kogte rejer
|
|
---|---|
½
Moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
|
|
¼ bundt
Finthakket forårsløg (ca. 25 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
Tilbehør
100 g
Ristet flutes
|
---|
Sådan gør du
Quinoa
Avocadocreme
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5403 kJ / 1291 kcal
Næringsindhold pr. 100g
592 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 11,5 g |
Fedt: | 48,9 % | 7,8 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.