Rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(84 vurderinger)

45 min

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker - her med et twist - den slår aldrig fejl.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag