Rejesalat i pitabrød

30 min
Rejesalat i pitabrød

Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.

Ingredienser

200 g Optøede frosne rejer
150 g Flødeost
75 g Grofthakket bladselleri
1 spsk Finthakket frisk dild
2 tsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
4 Fuldkornspitabrød

Sådan gør du

  • Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.
  • Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.

Tip

  • Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5138 kJ / 1228 kcal

Næringsindhold pr. 100g

676 kJ / 162 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,3 g
Protein: 23,3 % 9,3 g
Kulhydrat: 45,4 % 18,1 g
Fedt: 31,3 % 5,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/rejesalat-i-pitabrod/